Pages

meh kalo nak beli =)

Friday, January 20, 2012

dia yang sgt poyo...

NEK *bukan nama sbena*

mamat poyo yg ske sgt buli aku..
aku xtau cmne nk mulakn post kali ni.. =="

jgn lak korg pk mcm2, post kali sbb ak dh janji ngan beliau nk buat satu entry khas tukny.. hahaha! (actually paksarela nihhh~)


1st of all, ak nk tunjuk gmba mamat ni kat korg.. nak tgok?????
seriously, sediakn plastik sbelah korg.. kot2 ad yg terloya lak.. hahahaha!
#gurauan semata2, jgn amik aty byk2#

sape kenal? sape kenal??
tu diaaa... mamat ensem dr uitm! *msti besa pale dak ni kne puji.. aihh*
alkisahnye, wpon dh bmggu2 sme praktikal ngan mamat ni, ujung2 praktikal tu ak bru nk bkenaln ngan beliau...

hahahaa... mula2 tu, passing2 snyuman dlu^__________^
pastu bru nk tgur-menegur~~
#ngeeeee~#

so far, dye ok2 je ngan ak.. xde gado2~ (hahaha, ye ker???)
die la satu2ny org yg ak ske ngat cri pasal... hahahaha! *ketawa ala2 jahat*

habes gmba ni ak edit~ >_<










eh3.. ada yang terpikat ker??? o.O

apepn, ak doakn persahabatan ktorg akan kekal smpi bila2 (eceehhh, ayattt!)
hari2 last ak praktikal d'hiasi gelak tawa mamat ni... 

p/s: ampun kalo ad yg terguris, diguris & mengguris2 aty korg pada entry nii.. Gong xi fa cai... happy holidays!!







Wednesday, January 18, 2012

HOSPITAL itu...

KLANG!

akhirnyaaa.. selepas lebih 2 bulan menghabiskan masa di bandar klang, tamat sudah praktikal aku! hahaha..

ehem2, skema habis~~

update ak kali ni psal praktikal ak kat klang.. sbg bakal 'juru x-ray'.. XP
perghh.. mmg best laa.. hospital tengku ampuan rahimah (HTAR) sgt2 byk bg ak pngalman hdup sbg ahli medikal.. kalo d'ekutkn, mmg xterlintas kat pale otak ak ni nk jd ahli medikal.. ==" xske2~

sapeka itu??

nk d'citer kan pngalaman ak tu mmg agak byk la kan.. xterdaya nk citerkn smue.. hohoho..
yg ak egt, 1st tym ak masuk "BILIK PEMBEDAHAN"
waaa... mmg cuak hbes.. maklumlaa,bkje ngan dokter2 ngan misi2 kat ctu.. 1 week lak tu, ==" ak hnye mampu tgok je ap yg diorg buat.. kesian tgok patient (pt) yg terbaring kt ctu, msti saket sgt2..

satu ag pngalaman yg paling lawak bg aku,
tym tu, ak ngan kwn ak sorg ni bkje.. nme beliau "Ijam" (bukn nme sbena ... hehehe) ..
dtgla seorg pt ni.. bisu org ny..
nk citerkn,.. ak handle mesin xray, kwn ak ni plak handle pt tuu.. tbe2 ak rse cuak sgt.. pasal senyap jer kwn ak ni.. biler ak jeling, rpe2ny.. die dok bg bhse isyarat ngan pt tuu.. nk tgelak ak tgok aksi2 beliau.. HAHAHA! i wonder, yg dye jd bisu gak tu naper??? aduhhaii, lawak2..

macam2 karenah pt kat ospital nih..
simpati gak ngan naseb diorg.. jgnla smpi jd mcm ni kat kiter #sedih seketika#

Apartment smentara d' Klang

yg xbest ny.. apartment tu xde tv.. perghh.. boring sgt la weiyhh.. so, rutin ktorg kt umah tu,.. balik kje, mandi, bsuh bju, msk, mkn, tidooo... zzz... 
ujung mggu balik kj.. jmpe yg tsyg.; OPS! hahaha..

haa, kat htar gak, ak dpt byk kwn bru.. (byk la sgt..)
okey2 belaka, xsombong, baik, byk mbntu..
jupg ak update pasal sorg mamat ni.. pasal
ak dh ckp nk wat artikal psl beliau..
hahaha.. 

thats all 4 now..!