Pages

meh kalo nak beli =)

Saturday, March 24, 2012

:')


Sunday, March 11, 2012

emosi terganggu??

xde mood aku nak wat story.. xde yg menarik sgt pn.. sjak kebelakangan ni, byk kali tersentap..

ehh, bukan ke kwn tu harus ad tym kte ssah dan senang.. x ke rse dri kte kejam biler tym kwn plukn kte tp kte buat xendah... ?? mne kau tau, tym ni diorg ssah, kot2 sok2 giliran kte lak yg dpt ssah.. jgn biler kwn korg xpdulikn korg bru korg nk sedar..

aku xtau ak membebel psal ap.. just tbe2 terdetik kat hatii..
 grrr..

hurmm.. kadang2 rse sedih jgak, biler mengenangkan kwn yg dulu sgt rapat ngan kte tp ntah knape tbe2 menjauh dr kte.. biler tnye knape, beliau ckp xde pape, everythg still the same.. padahal mmg ketara sgt pn dye menjauhh.. ha6.. cam sedeyh jer.. xpela, ak terima.. life must go on.. x ke gitu??

kalau bole, ak xnak bnde ni tjadi agi.. rse mcm kte ni tmpt persinggahan lak.. biler dh bosan, dtggalkn mcm tu jee.. ello, ak ad psaan tau.. >_<"

ahhhh.. naper ni?? mbebel sorg2.. aishhh.. 

sorry kat sape2 yg ak pnah wat salah.. ak xsngaje nk sakitkn aty korg.. kdang2, mnusia buat tindakan tnpa bfikir pjg, mcm tu jugak aku.. tp tu smue mcm dh lumrah dlm hdup, bg kte pengajaran.. 

sblm ak mengarut pjg lebar ag.. bek ak stop.. hahaha.. ^^"


Thursday, March 1, 2012

membantu kepada yg memerlukan :)

Blood Donation Campaign!



haaaa haaa.. mne nak lari tu?? dga derma darah je korang lari.. aihhh.. meh cni duduk.. aku lom habis tulih agi ni.. spend la masa sekejap kat cni.. xlame pon, sekejap je.. he3..


so, bagi sape2 yang baik hati and murah ati, xtau mcm mne nak buat kebaikan kat bumi yg fana ni, mai la dtg ramai2 kat kolej den.. ado program derma darah 2 april ni.. toksah la malu2 kucing lak, ajk geng ramai2, lagi ramai lagi byk darah leh kutip.. wakakaka..


serius ni weiyh.. entry ni nak bagitau la sape2 yg berminat tuk dtg .. biler lagi kan korang nak jmpe kempen2 mcm ni.. 


haa? biler? katne? sat2, ni nak bg detail nii:::


tempat: vision college (konpem byk xtau nii ==")


alamat penoh:: ss6/12, kelana jaya, area belakang giant besar kelana jaya, pastu korang carik giant kecik sekitar ctu, belakang blok mini giant tu, d'ctula kolej aku~


tarikh ngan jam beroperasi:: 2 april 2012, 10 am - 4 pm


syarat2


- age 18 years and above (budak2 jgn gedik2 nk dtg)
- must be at least 45kg and above
- have no blood related diseases
- not on any medication
- no health issues
- not under influence of alcohol within last 24 hours or any drugs
- is not having menses
- last donation at least 3 months ago
- eat something one or two hours before donating blood
- have at least 7 hours sleep before donating blood.. zzzzz


ada sapa2 berminat? atau ada soalan?? sama2 kte sebar2kan iye, bole mbantu yg memerlukan.. kan??
mana tahu, waktu ni kita tlg org, esk2 pulak org tlg kte =)


Please contact +603-7803 8300 ext 107/108 for more information. :)


kempen ini hasil gabungan dengan Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR).

p/s: kami mengalu-alukan sapa2 yang nak mberikan sponsorship ;)