Pages

meh kalo nak beli =)

Friday, January 20, 2012

dia yang sgt poyo...

NEK *bukan nama sbena*

mamat poyo yg ske sgt buli aku..
aku xtau cmne nk mulakn post kali ni.. =="

jgn lak korg pk mcm2, post kali sbb ak dh janji ngan beliau nk buat satu entry khas tukny.. hahaha! (actually paksarela nihhh~)


1st of all, ak nk tunjuk gmba mamat ni kat korg.. nak tgok?????
seriously, sediakn plastik sbelah korg.. kot2 ad yg terloya lak.. hahahaha!
#gurauan semata2, jgn amik aty byk2#

sape kenal? sape kenal??
tu diaaa... mamat ensem dr uitm! *msti besa pale dak ni kne puji.. aihh*
alkisahnye, wpon dh bmggu2 sme praktikal ngan mamat ni, ujung2 praktikal tu ak bru nk bkenaln ngan beliau...

hahahaa... mula2 tu, passing2 snyuman dlu^__________^
pastu bru nk tgur-menegur~~
#ngeeeee~#

so far, dye ok2 je ngan ak.. xde gado2~ (hahaha, ye ker???)
die la satu2ny org yg ak ske ngat cri pasal... hahahaha! *ketawa ala2 jahat*

habes gmba ni ak edit~ >_<










eh3.. ada yang terpikat ker??? o.O

apepn, ak doakn persahabatan ktorg akan kekal smpi bila2 (eceehhh, ayattt!)
hari2 last ak praktikal d'hiasi gelak tawa mamat ni... 

p/s: ampun kalo ad yg terguris, diguris & mengguris2 aty korg pada entry nii.. Gong xi fa cai... happy holidays!!







2 comments: