Pages

meh kalo nak beli =)

Friday, July 27, 2012

kawen!!

hah! sape kawen??!

mne la ad org kawen tym2 pose ni.. ==" raya t ade kowt.. haha
ak malas nk celoteh pjg kali ni.. just nk upload gmba wedding pacik aku..
sbenany hajat ni da tertunda sebulan lebih daa, gara2 hal2 yg xdpt nk tempis..

smue karya hasil keje aku (hehe) yg bhempas pulas (amboi ayat) sepanjang hari bsejarah ni..
kredit to kwn kakak aku sbb bg pinjam CANON dye..
serius puas giler dpt pegang and amik gamba..

so, layan sendri.. cauu!

tension wat pelamin ke dikk? :P

This is my uncle ;)

tetibe menangis.. ==" (tym lps akad nikah)

my kazen & atok.. ngeehee

korg tgok~ ngade kn bdak2 ni.. suh senyum wat main2 lak..grr

hantaran.


mistake kat tudung tuu.. aigoo
hadrah kpg endap.. sedap lagu derang ;)

sesungguh nya, jd photographer plukn ksabaran..

ehhh?

setelah di'edit.. kihkihkih

mls nk upload satu2..

candid.. seriously~

p/s: xsaba nak balik beraya.. rindu rumah weiiii~

Wednesday, July 25, 2012

Pose ke X??


hehe.. walaweiii, da msuk bulan ramadhan daa..
eksited !!!


hahaha, ape yg korg eksited kn?? puasa or raya?? i guess, sbb raya kn3?? xP
well, bg aku, yg aku ske.. bulan ni la aku boleh mperbaiki diri aku ni..
ceh, bunyi mcm budak baik.. haha.. tp xsalah nk menuju ke arah itew~
lgpn, bulan ni setan2 kne kurung, senang cketla bg sape2 yg nk berubah tu, insyaAllah kurg dugaan yg xbaik..


well, bulan pose ni separuh ak hbeskn dgn bekerje.. ==
tambahan ag, tym berbuka pulak tuu.. 
yg bestny, xtrse pon wktu berlalu kalo keje tu. tup2 da berbuka..
and myb, 6 aug ni ak quit keje.. bkn xbest atau malas tp xnak fokus stdy aku larii.. payah nk kejar t.. hahaha.
ckupla pngalaman sebulan bkje.. bg org yg bole buat tu, terusknla kje smbil stdy.. eh.. stdy smbil keje.. (ahhh, sme jee~)


so sad, tahun ni xmenyempat nk bpuasa kt umah, bbuka ngan parents, ngan nenek :<
xpela, rya t enjoy puas2 kt umah.. yehuuu..! xD


BAZAAR!!
hah! ni salah satu ke'best'an bulan ni, rambang mata tgok mknn weii..
tym kat umah da pk nk beli ape, tp biler da smpi kt ctu, lpe terus..
last2, bawak balik mknn laen.. hahaha
kat ctu gak kte leh cuci mata... ehhh.. hahaha.. (not me, not me)


apepn, walau ktne pn kte, pndai2 la jga diri, kawal nafsu..
bykkn bsabooO~ egt Allah.. :)
(slalu sgt dga ayt ni kannn.. mihmihmih)


salam Ramadhan wat smue, jga diri elok2, jgn smpi saket2..
t ade mse update ag.. Aslmkm.





Monday, July 23, 2012

masa semakin singkat..

Marshal..

dulu, nama ni yang slalu buat aku tension.. beliau slah sorg lecturer kat kolej aku..
smue kwn2 aku tawu betapa anti nye ak ngan beliau..
haha.. mmg xdinafikn, kalau boleh mmg langsung xnak tserempak ngan beliau..

byk kenangan pahit manis aku dapat sepanjang belajar lam kelas beliau..
dalam kelas aku slalu jadi 'mangsa' soalan2 cepumas beliau =.="
biler aku salah jwb mle la membebel.. aihhh~

tbe2, tahun lepas.. beliau kene heart attack.. rse simpati la jugak..
egtkn beliau terus bhenti mengajar tp ternyata tidak sma skali..
dalam sakit tu, beliau masih tegas mcm dulu.. haha

tak sangka, minggu lepas beliau dah meninggal.. wpn aku anti sesangat ngan beliau tp still sedih jugak ngan berita ni.. aku xsempat pun jenguk tym beliau terlantar..
denga dr kwn2 , keadaan beliau mmg da teruk, semakin kurus.. kanser perut.. hmm

macam xpercaya, baru aritu kali terakhir aku jumpa beliau..
beliau cakap yang aku ni dulu favorite student beliau.. tergamam.. patut pn byk sgt tnye soalan..
haha.. xpelah, simpan sbg kenangan :)

dalam kenangan, Dr. Marshal.. jasamu ku egt ,terima kasih.

Thursday, July 5, 2012

bufday pnya cerita

Horee! Horee! 


hahaha.. adohaii, umo da naik pn happy gak =="

sekarang angka kt depan da jadi "2".. xleh nk ngaku budak2 ag.. (ape ak peduli :P)


3/julai/2012-- genap da umo aku 20.. ho3.. yg sedih ny xdpat smbut tepat2 bday ak ngan tarikh tu kt swk.. tapi senyap2 family ak g wat "dinner besar2an" kt umah tuk smbut 2 mggu lebih awl.. hahaha.. 


ada skali pacik2 macik2, atok nenek, ngan kazen2 bekeng tym tu.. tacing sesangat~ isk2.. wpn xde present, tp ak happy sbb derang egt.. and kek yg mak aku beli pn cantek sgt2.. adela bentuk cam buku.. haha.. xcaye?? haa.. tgok lam gamba tu... 


kannn??
spesel kan?? hehe xD

cuti kali dok best sgt sbb kne balik awl.. ats sbb2 tertentu *sigh*
pasal cuti len kali ak cite~ entry ni khas tuk aku jee.. ngeh3..

3 julai, 1st class tuk sem 5.. aigoo, kacau bday mood aku.. >_< tp xpe ah, duk umah pon xde pape nk wat.. wifi pn xde.. aihhh .. 2 klas lam satu ari, stat pkul 8 pagi~ dgn mamai nye la kan g kolej.. smpai kolej, dsambut ngan bday wishes bertalu2.. hehe :)) tme kaseh klasmate2 aku.. nah flying kiss dr ak.. MMMMuaahhhh xD

geram nye, akak ksygn aku si "nabilah" ni bleh plak tlpe ==" dye egt bday ak bulan 8.. hahaha.. arhhhh.. FRUST~ xhrap pape spesel, just nk dye egt jee.. >_< tp xdela frust smpi nk bnuh dri tuu.. hoho.. smlm (5/7) kak biela ngan ak kua la g ts (plan ngan org len tp kua ngan org len~ huhu) kat ctu dye belikn aku jam wne merah.. di ulangi.. WNE MERAH! eksited giler2.. mle2 plih2 je pastu ble nk ltak balik, dye g amik, ckp nk beli tuk present bday.. tacing dctu yer~ TME KASEH XD

lain pulak citer ngan budak2 umah aku.. si iqa ni g heboh satu umah ak nye bday.. haha.. kantooi ak dah tua.. (eh2, still cun ag ek ;) ) pastu tepat kul duebelas dye ajk ak g mekdi.. g mkn sundae cone kt ctu.. sedap2.. balik2 je ak trus g bilik.. dgn niat nk g tuka bju~ biler ak bukak.. POOOOP! 
belon meletop.. ciss, budak2 ni saje nk knekn aku.. ak bka pintu trus derang letopkn belon.. terkejut den! seb bek jugak la derang x g sembur ngan tepung ==" eksited tgok belon byk2 kt atas katil.. tacing lagiii.. xsangke lak dlm diam2 derang wat plan.. patot smue nmpk suspicious je mlm tu.. 
TME KASEH ----> atiqah, maalini, qilah, az, amalina ;D


dpt gak present dr iqa, wallet wne merah.. di ulangii.. WNE MERAH!!
hahaa.. cantekkkk~ si khairul lak senyap2 beli kek secret recipe.. sedappp! tme kaseh Khairul :D

tepat kul 12 mlm gak dpt msej pjg lebar dr ecik Zulfikri.. sweet sgt2.. tahniah sbb jd yg pertama wish! xD haha.. disusuli wish2 dr org len~ ngeh2.. TME KASEH ;) 

update by 26/7:: busy sgt smpi xsempat nk update.. hehe.. maaf lmbat cket.. satu lg suprise dr 3 sekawan ni haa.. Hasmizam, Nurul Azwati and Nurul Ezuahani.. wpn lambat tp still tharu gak.. tme kaseh sgt2 cokelat yg korg bagi.. hehe.. TERIMA KASIH :)

sweet memory tuk bday aku.. wpn ad gak yg mngecewakn aku.. takpela, bulan mulia ni aku maafkn.. 2 mggu ag nk pose.. nk kmpul phala byk2 xD 

TME KASEH TUK SMUE ;) LOVE U ALL!