Pages

meh kalo nak beli =)

Saturday, May 26, 2012

pink?

semua pompuan ske pink..!

ya mehhhhhhhhhhh? apsal ak xske??? =.=

eishhh.. terngiang2 kat tinge aku ni.. spjg ari fkir psal ni.. -.- entah nape masuk lam otak bila org tbe2 ckp cmtu.. dunno why~

emmm.. kadang2 pk gak.. kasar sgt meh aku?? = =" sorilah, hehe..
bukan sbb nak jd tomboy bla3... tp xske nmpk lembut sgt.. hahaha.. ske lg simple..
xyah nk ssah2 pk, nk pkai bju ape, nk makeup bagai.. haisssh -.- leceh..

pink... ngeheeee,.. bukan xske , ske senany~ cme bkn mjadi pilihan utama kalo membeli brg2.. hahahaa..
well.. ak ske sumtink yg org skeliling ak xske sgt.. bru best.. hehe..
cth.. ramai org sokong MU so ak sokong CHELSEA
ramai org ske hijau so ak ske merah..
pink pon byk org ske k.......!
ape lagi~ errrrrrrr...
ramai org studi pagi so ak stadi tgah mlm smpi pagi.. >_< *dont do this at home*
 
but..

after ad sumOne nii, ckp yg aku ni mcm laki bla3.. ak xtaw nape ak duk teringat.. -.-" 
myb sbb ak xnak kena buli kowt... kot.. kot.. kot.. 

.
.
.
.
.

xpe2.. ubahla mne yg patot t.. mihmihmih..

|emak aku suka bawa gincu lam beg tym jln2 mse raya.. bila nak dekat rmh org tu, dye pksa aku pakai.. ngeheee.. xboleh tolak.. pakai gak.. kadang2 siap makeup kn aku skali.. omaiiiii.. mmg lawa giler laaa aku.. *perasan2* xD|

1 minggu lagi jumpa bonda terchinta!

Thursday, May 24, 2012

post lirik lagu pulak~ =.=

Aku lihat dia disana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya


|lagu aku smpi cni je pasal xtau ape ending cte aku.. hahaha -.-" lagu penuh (original) dye berakhir dgn ending yg baik..|


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2012/02/lirik-lagu-aku-suka-dia-ainan-tasneem.html#ixzz1voOrzmkA

Wednesday, May 16, 2012

gegeh sgt konon! xP

arhhhhhh... final exam  da dekat... bosan giler.. hahaha.. 2 mggu akan datang ni, bermulalah aktiviti xsehat aku time malam2.. korang jgn pkey negatip sgt.. hahaha..


ni haa.. aktiviti aku adalah berjaga sampai ke subuh! apamacam? kau mampo??


hahaha.. memey struggle habes la kan.. *padahal study last min* >_<"
heishh.. dah la sem ni byk subjek killer, tapi boleh pulak ak syok layan 'running man', 'versus', siap boleh pegi jalan2 tu.. hahahaha..


lagipun, ekut pesan lecturer ksygn jugak.. beliau pesan, "jangan stress2 sgt, njoy !"


perghhh.. hahaha.. 


yang paling aku xsabar, lepas exam balik sarawak!!!!
waaaaa, 5 bulan aku xbalek.. msty org2 swk rindu aku.. hahaha *ye2 je*
tapi, yang penting, aku sgt2 rindu rumah aku, fmily aku, kambing2 atok aku, and makanan2 swk.. mmg balik ni aku xleh duduk diam.. siap wat list skali.. nak mkn ape, nak pegi mne, nk beli ape... hehe


yang xbest nye, da 2 taon xsempat smbut bday kt umah.. 1 july da kena balik kl.. eishhh, xkire, aku nak sambut gak kat umah! xkire la awal beberapa hari.. hahahaha! *gelak jahat*


apela nk jadi ngan aku ni.. org sebok nk exam, aku lak sebok merancang aktiviti tym cuti.. adesss! *geleng2 pale*


mak aku da bape kali pesan, study na, study na... aku iye kan aje.. hahaha... ade la jugak aku study, tpi nak xnak je.. -.-"


okey, tu je.. aku nak tido.. penat.. hahaha.. gunite~


acu tera klik: selamat malam sayang...