Pages

meh kalo nak beli =)

Wednesday, May 16, 2012

gegeh sgt konon! xP

arhhhhhh... final exam  da dekat... bosan giler.. hahaha.. 2 mggu akan datang ni, bermulalah aktiviti xsehat aku time malam2.. korang jgn pkey negatip sgt.. hahaha..


ni haa.. aktiviti aku adalah berjaga sampai ke subuh! apamacam? kau mampo??


hahaha.. memey struggle habes la kan.. *padahal study last min* >_<"
heishh.. dah la sem ni byk subjek killer, tapi boleh pulak ak syok layan 'running man', 'versus', siap boleh pegi jalan2 tu.. hahahaha..


lagipun, ekut pesan lecturer ksygn jugak.. beliau pesan, "jangan stress2 sgt, njoy !"


perghhh.. hahaha.. 


yang paling aku xsabar, lepas exam balik sarawak!!!!
waaaaa, 5 bulan aku xbalek.. msty org2 swk rindu aku.. hahaha *ye2 je*
tapi, yang penting, aku sgt2 rindu rumah aku, fmily aku, kambing2 atok aku, and makanan2 swk.. mmg balik ni aku xleh duduk diam.. siap wat list skali.. nak mkn ape, nak pegi mne, nk beli ape... hehe


yang xbest nye, da 2 taon xsempat smbut bday kt umah.. 1 july da kena balik kl.. eishhh, xkire, aku nak sambut gak kat umah! xkire la awal beberapa hari.. hahahaha! *gelak jahat*


apela nk jadi ngan aku ni.. org sebok nk exam, aku lak sebok merancang aktiviti tym cuti.. adesss! *geleng2 pale*


mak aku da bape kali pesan, study na, study na... aku iye kan aje.. hahaha... ade la jugak aku study, tpi nak xnak je.. -.-"


okey, tu je.. aku nak tido.. penat.. hahaha.. gunite~


acu tera klik: selamat malam sayang...

No comments:

Post a Comment