Pages

meh kalo nak beli =)

Saturday, December 28, 2013

siBu maRiiii!

holaaaaa!! arigato gozaimas!! sila2 amik tmpat dduk msing2.. ceramah nk stat ni.. hak3 xD

aslmkm wbt.. salam sejahtera.. kekeke pe kabo smue??hehe

dgn ini beta nk mngumumkn, bahawasanya.. jeng jeng jenggg.. beta da trun tahta jd kuli rasmi Hosp Sibu~ hak3 xP

haaaa.. berabad sgt tggu! last2 tcampak jugak kat tmpat ni.. giler syahdu dpt surat aritu.. kesengalan btol xdpt tmpat sndri.. grrrrr hahaha.. i is redhooo T_T

bsyukurlah.. seb baik ade pngalamn dduk jauh -.- egtkan xpyah agi da terbang sne sni, last2 tu jugak rutin aku skrg.. cume skrg bole jugak skali skala naik bas.. tapi penat dye xyah citerlaa.. //(T.T)//  aku kalo bole mmg tiap mggu nak balik, geram ngn budak2 kt umah.. pantang jugak rindu cket, nak balik je kje.. kekeke

sibu.

emmm emmm emmmm... bolehlaaa.. hahaha

so far xde lagi alasan ntk aku stay kat tmpat ni.. hak2 bukan xbest, tp xde jiwa kot.. tetttt prefer duk tkinja2 kat rumah.. hahaha
mungkin aku baru lagi. *ayat sedapkn hati*


tapi! tmpat kje aku best! haaaa... 8least ade life ckit.. alhmdulilah smue okey okey sajeee.. wpon wajah2 yg baru bg aku tp aku cbe ssuaikn dri.. bkn diri je, bahasa pon sme ==" mak aihh, paling lemah ak bab ckp swk ni.. i is jawa hokeyy, jrang sgt ckp mlyu swk ni.. ape lg 3 thn duk slngor.. mmg bterabur!!

xmnyempat nk amik gmba byk2
 dan satu satunya rakan yg tcampak bsama aku adalah mr jamerest oliva!
saba jela ak ngan kwn aku sorg ni pufffff~

mr james!

adela jugak bberapa staff yg hampir sme cam kwn2 tym skolah dlu.. eh kolej. haha.. wpn rupa xsma, tp lebih krg je.. :)) and aku msih xjmpa pganti atiqah lagi. *org bnama atiqah sila terharu*

xpa2, ak ada unlimited time kat sni.. nnti2 cari gepren bru. haha

dulu tym student bolela main2, skrg da ad tggjwb lain kisah.. salah tggung sndri ==" and my paberet part is bagi duit kat mak.. ha3 bru ase bguna cket hdup 21 thn ni.. wpn skrg ni kewangan xstabil agi, bolela hulur2 ckit..

kombo

haaa sminggu lagi! sape2 ase rindu aku tu, mai konvo sme2.. byr sendirik! xP ikutkan hati aku da ad kat rmh skrg ni.. mgemukkn dri kat rmh. atas sbb nk jimat bajet g kl, ak korbankn masa akuu T_T fine nnt aku cuti puas2..!

so kl! wait 4 me.. byk agenda aku ni.. ad sumtg yg xsettle lagi. and i hope, everythg will be fine. :| 

so, see ya!

babaii~

_serpinai. 

|rindu mak datin sobssss|


No comments:

Post a Comment