Pages

meh kalo nak beli =)

Thursday, March 1, 2012

membantu kepada yg memerlukan :)

Blood Donation Campaign!



haaaa haaa.. mne nak lari tu?? dga derma darah je korang lari.. aihhh.. meh cni duduk.. aku lom habis tulih agi ni.. spend la masa sekejap kat cni.. xlame pon, sekejap je.. he3..


so, bagi sape2 yang baik hati and murah ati, xtau mcm mne nak buat kebaikan kat bumi yg fana ni, mai la dtg ramai2 kat kolej den.. ado program derma darah 2 april ni.. toksah la malu2 kucing lak, ajk geng ramai2, lagi ramai lagi byk darah leh kutip.. wakakaka..


serius ni weiyh.. entry ni nak bagitau la sape2 yg berminat tuk dtg .. biler lagi kan korang nak jmpe kempen2 mcm ni.. 


haa? biler? katne? sat2, ni nak bg detail nii:::


tempat: vision college (konpem byk xtau nii ==")


alamat penoh:: ss6/12, kelana jaya, area belakang giant besar kelana jaya, pastu korang carik giant kecik sekitar ctu, belakang blok mini giant tu, d'ctula kolej aku~


tarikh ngan jam beroperasi:: 2 april 2012, 10 am - 4 pm


syarat2


- age 18 years and above (budak2 jgn gedik2 nk dtg)
- must be at least 45kg and above
- have no blood related diseases
- not on any medication
- no health issues
- not under influence of alcohol within last 24 hours or any drugs
- is not having menses
- last donation at least 3 months ago
- eat something one or two hours before donating blood
- have at least 7 hours sleep before donating blood.. zzzzz


ada sapa2 berminat? atau ada soalan?? sama2 kte sebar2kan iye, bole mbantu yg memerlukan.. kan??
mana tahu, waktu ni kita tlg org, esk2 pulak org tlg kte =)


Please contact +603-7803 8300 ext 107/108 for more information. :)


kempen ini hasil gabungan dengan Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR).

p/s: kami mengalu-alukan sapa2 yang nak mberikan sponsorship ;)

2 comments: