Pages

meh kalo nak beli =)

Monday, September 3, 2012

raya raya raya!! xD

sambungan aritu punya.. mane ak benti aritu ek?? =="

kalo xsilap smpi hari raya pertama.. maafler kalo slh, mls lak nk g buka balik post aritu.. short memory kekadang~

okey, jump to 2nd day of rayaa, kitorg ni ske bjalan dlm konvoi.. fmily kterang, pacik, macik & family nya.. hehe.. ramai2 baru best, meriah kau! haha.. mne rumah yg ktorg pegi tu mmg ak konpem tuan rumah dye tepuk dahi byk kali.. ngeeehee.. tp xkn nk halau la kan, hehe

tambahan lagi tahun ni fmily kazen ak dr perak balik raya kt swk.. mmg btambah ramai la.. yg awkward nya, diorg ni raya ke3 da gne t-shirt bejalan ==" mmg setahu ak org smenanjung da biase cmtu, tp kat swk lain cket,.. slagi xhabes raya slagi tu la pakai bju melayu.. heee.. segak ape! tiut2 je ak tgok.. opss!

mcm kebiasaan la, raya je byk open house, makan sana makan sini.. yg diet tu mmg hancur la dye ny diet.. hahaha.. xpela, stahun skali, bila lg dpt mkn free kan? jaranggg... 

aku sebagai anak yg baik (bajet je lebih) ikut je mak ak pegi mne.. yg xsyokny bila mak xhenti2 bckp ==" dr cite A smpi Z~ kalo ak da bosan tahap maksima, mmg ak cuit2 mak aku.. hehe.. tp xdela kasi tuan rumah nampk, kang kecik aty lak derang~ yg xbest ny lagi bila mak bukak citer pasal aku -.- aishh.. ske kantoikan aku~ 

Gambar! haa, ni yg kecewa ckit.. kalo la ak mampoo beli kamera sebijik msti byk gmba ak leh amik.. aishh.. tlepas byk moment2 indah~tp syukur gak, ad kazen sbelah ayah aku, amik gmba kterang sefamily.. waaa, ad jugakla kenangan wlaupn cme skeping gmba.. tenkiu2! xD

aish, da pukul 3:52 am, ak xtido ag @-@ cmnila habit ak kalo ad test, ske bce tym smue org da tido.. bad habit betul la.. eh, korg xyah risau, tym ak wat post ni, ak da habes stdy daa.. (o.^)v --------sapela nk risau----------

yg hujung kanan tu (ungu) kawan adik.. hrp maklum ^^"

apesal muka kau garang sgt inaaa??!


fine la, baik ak g tido, xpepasal ngantok lak esk.. daaaaaaa ;))


p/s: jgn fikir nk bkorban aje, sekali sekala xsalah dptkn ape yg kte nak.. #eh






|tak adil bila kamu tentukn destiny ak sesorg, mne ko tawu yg tbaik buat aku|

2 comments:

  1. sweet je tengok gambar tu... happy je semua orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. mstila happy, raya kan kne sronok2.. apa lg smue bkmpul.. :D

      Delete