Pages

meh kalo nak beli =)

Thursday, February 14, 2013

sok sek sok sek~

holaaaaaaa! 

Assalammualaikum semorang~ 

actually xde bnde sgt nk citer, (ayat yg sme je stiap post =.=) sbb aku bahagiaaaaa~ *ark ark ark* bunyi gagak lak sekali kala, cengkerik smue kne skt tekak.. hahahaha

 okey lawak hambar :P

5 minggu da enjoy kat hospital serdang, eh enjoy? mksd aku konon2nya minggu2 selesa da berakhir.. 
hukhukhuk..
now, next week, 2 mggu akan dtg ni, hari2 yg 'tension' sudah mari.. assessment weiii~ haihhh..
mengeluh dctu ye.. haha, xbaik~
aku tengah tension pk, cmne nk wat assmt ktorg ni, ==" aku nak ckp pn bknny korg paham. (._.)

doa la aku bole buat yg terbaik mcm sblm ni.. hehe!

haa, aritu kan.. setelah mengadu sakan kat ecik Hafiz (jxr Serdang ek :P) pasal dye xbawak ktorg g kes forensik, secara tbe2 ny pggil aku ekut dye g buat satu kes forensik.. haha.. egt jugak dye kat aku~ so dgn semangatnye la aku ajak iqa skali.. last2 rmai kot student yg ekut.. meriah sgguh! (aku kecoh sgt ke??)
haha..
mula2 tu mmg smgt sgt2, bila nak smpai bilik mayat tu, ntah nape dup dap dup dap.. haha.. myb sbb patient kali ni xsme mcm pt2 sblm ni.. buatla mcm biase.. mmg pengalaman yg terbaik laa.. xmgkin aku lpe ==" tme kaseh sgt2 ecik hafiz sudi bwak ktorg~

lepas kes tu, aku trauma sekejap.. hahaha.. xlme, 2 hari je ==" 

sok sek sok sek~ budak2 kskb da hbes pektikal.. xdapat la nk gaduh2 manja agi ngan derang.. 
apepn, aku doakan diorg berjaya wlau kt mne pn diorg pegi.. haha.. jgn lpekan aku sudah! and aku nak minta maaf la kat budak2 ni kalo ak ad wat salah atau 'ter'sombong ngan diorg.. hee (tisu tisu tisu!!)
1) Amirah Abidah 
2) Natisa
3) Ain
Natisa & Amirah

Ain

errr... that's all kot.. eh sweater.. haha.. kalo rajen aku hapdet agi.. hadpet slalu kang ad yg bebel.. hee

miss Sarawak!
miss Buncit!
muahhh.. bye uolllls~



No comments:

Post a Comment