Pages

meh kalo nak beli =)

Friday, January 25, 2013

praktikal again!!!

ntah bape lme ak tggu inspirasi dtg tp xjugak dtg2.. haihhhh~ smpi ak terbace kat mne ntah, "jgn tggu inspirasi dtg, tulis je and idea tu akn dtg sendiri" hah.. lebih krg mcm tu la ayat dye.. hahaha.. sentap2..

so, me.. decide nk citer psai pektikal.. ermmm.. mcm hambar je.. hahaha!

bg yg xtau tu, aku ni adalah slh sorg budak comel yg tgah pektikal kat hospital SERDANG kat bhgian x-ray.. jeng3! hahaha.. *warning: blog ni mengandungi unsur2 perasan sndri*
kalo sape2 ad singgah ctu, ziarah la aku kjap.. kalo xbsy ak layan... ~
mula2 jejak kaki kat ctu.. errr.. bolehlaaaaaaaaaaa~ layan jeee..

diorg smue yg keje kat ctu ok2 je wpn ad org2 tertentu yg tetttttttt.. ups! haha.. biasela awl2 tu, nak sesuaikn diri ngan org2 ctu n mesin2 diorg.. ~wktu2 yg pling ak ase nak elak~

and NOW! alhamdulilahhhhh.. bole da lari sana sini.. keh3.. mhilang dlm skelip mata..

hahaha..

*krikkk krikkk krikkk*

meh citer psl patient lak.. hmm.. mcm2 ragam pt yg aku jmpe.. biasela, hospital kot~ kalo naseb xbrape nak best tu, jmpela pt yg ssah nk handle, dtg lak ngan pmintaan yg mcm2 dr dokter -.- nak xnak xleh nk larii.. bnda bru yg aku blaja dr serdang isss OPG.. atau aku lebih ske sebut OOOOpEEEGEeeee~ hahaha.. okey xlawak :P

so far so GOOD.. i wish aku xde buat mslah kat ctu.. and really2 wish yg assessment t bjalan dgn lancar.

tu je kot.. hahaha.. mls la nk bebel pjg2.. nak layan tv pulok..

sblm mengundurkan diri *uhhh, skema nye ayat ~.~*
--> maafkan aku andai aku byk buat korg skt hati... seriously ak insan yg sgt2 lemah! huk3
--> doakan kebahagiaan aku ok.. (._.)
--> i love u all.. see ya! tata! aslmkm~







No comments:

Post a Comment