Pages

meh kalo nak beli =)

Tuesday, October 30, 2012

Sinister!

Heloooo! Assalmmualaikummm.. :D

sape da tgok cite ni?? hehehe.. aritu kterg pegila Paradigm Mall utk meraikn last paper utk sem ni.. fuhh lega !

well, kali ptama aku branikan diri tgok cter unsur seram ni kt wayang.. slame ni duk tgok cte melayu and yg ad aksi2 je.. heeeee :)) citer Sinister ni bole tahanlaa.. xdela seram sgt cme sound effect dye yg asyik wat aku tkejut.. hahaha.. naseb tym tu bkn ak sorg yg terjerit2 kat dlm wayang ==" and naseb baik jugakla, tym ak jerit tu, bunyi dr movie tu kuat.. xdela org prasan.. kot.. hehe.. 

ak nasehatkn sape2 yg kaki jerit tu, and mudah tkejut, sila jgn tgok cte ni.. >.<


No comments:

Post a Comment